Lantern Festival (fa'amanatuga fa'aSaina)

Manuia Lantern Festival

Lantern Festival, o se tasi o tausamiga masani i Saina, e lauiloa foi o Shangyuan Festival, Little First Moon, Yuanxi poʻo Lantern Festival, e faia i le aso sefululima o le masina muamua o le masina i tausaga taʻitasi.
O le masina muamua o le masina muamua lea o le kalena o le masina.Na taʻua e tagata anamua le "po" o le "xiao".O le aso sefululima o le masina muamua o le po muamua lea o le masina i le tausaga.
O le Lantern Festival o se tasi o tausamiga masani i Saina.O le Lantern Festival e masani lava ona aofia ai se faasologa o gaoioiga masani a tagata e pei o le matamata i moli, 'ai polo araisa, matemateina o moliuila, ma le tutuina o afi.E le gata i lea, o le tele o Lantern Festivals i le lotoifale e faʻaopoopoina ai faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu e pei o moli tarako, siva leona, savali faʻatutu, aloina o vaʻa mamago, mimilo Yangko, ma taiping drums.Ia Iuni 2008, na filifilia ai le Lantern Festival i le vaega lona lua o measina a le atunuu e le vaaia.

src=http___gss0.baidu.com_-vo3dSag_xI4khGko9WTAnF6hhy_zhidao_pic_item_4b90f603738da9772c5d571abe51f8198618e395.jpg&refer=httpi___gss0.


Taimi meli: Feb-15-2022